- Nye smykker av ditt gamle gull -

 
IMG_5174.JPG
 

Gullsmedmester Anne-Mette Høisæther, som startet Expo Arte i sin tid,  har tatt over Expo Arte igjen etter at butikken lenge har vært eid og styrt av Anne Line Bakkevig. Gjennom disse årene har Expo Arte utviklet seg til å bli Norges ledende verkstedgullsmed, i tillegg til å føre et utvalg av eksklusive og unike designsmykker. Her har mange tusen kunder fått produsert smykker med et personlig uttrykk. 

 Expo Arte lager gjerne nye smykker av ditt gamle gull. Dette resirkuleres, gjerne med stener, og blir til nye smykker. I møtet med gullsmeden kan kunden selv være med på å influere etter egne behov og smaksønsker, og etter hva man måtte ha av eget gull eller stener. Alle typer reparasjoner, forgylling og rodinering skjer på eget verksted.

Det blir mer og mer populært å lage egne forlovelses-og gifteringer. Hos Expo Arte er dette en spesialitet. Ringene kan være slette, graverte, emaljerte i eller uten kombinasjon med stener.

* Anne-Mette Høisæther har i en årrekke levert smykker til H.M. Dronning Sonja og utført oppdrag for Det Kgl. Hoff.  Anne Mette Høisæther er

* Expo Arte har en vintage /second hand avdeling hvor man kan levere smykker for kommisjonssalg eller gjøre et godt kjøp! Her er alltid gode tilbud!

 

 

 

 

    Medlem av:

  • Norske Kunsthåndverkere
  •  Norwegian Association of Jewellery Designers
  •  Norsk Arkeologisk Selskap